Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ЕКУ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за ЕКУ

Значи колеги тука от няколко дни както си карам и изведнъж светва лампата на ключа и гасне колата сега прочетох за бушона при двигателя и после ще го проверя, но ако има друг проблем ще е възможно ли слагането на друго ЕКУ което е без такъв код на ключа понеже ми се подмята в гаража

колега имах подобен проблем аз сам 1.3 боксер колата непалише докато неразкача акумолатора ако проблема ти е сащия сменяи еку-то ,аз така направих след като прегледах имобилаизера антената му бу6оните му,накрая го премахнах и проблема си остана докато несмених еку-то.Като премахнах имобилаизера разликата бесше че несветваше клиучето но пак си гаснеше.Моя савет е намери си еку с имобилаизер и клиуч и си решаваш проблема но ако някои има друго мнение нека да каже

Comment

днес не ми е правила проблем след като вчера подмених 2-та бушона отпред но ме интересува това дали ако сменя само компютрите ще заработи понеже 2-рия комп които имам нямаше чип на ключа

Comment

ами ако му е премахнат би трябвало да заработи ако и на предната кола е работил немисля че ще има проблем,но искали си еку-то кода няма да запали (това са само мои предположения таи като несам монтиор или техник данезема да те обаркам повече)

Comment

Точно така. Трябва да бъде премахнат за да запали. На това ЕКУ му се маха имото без проблем. Мога да помогна евентуално.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

ми най вероятно ще е премахнат защотот нищо не светваше на старата ми кола а и ключа беше наи обикнове,засега ще карам така ако има проблем за понататак ще пробвам с другия комп благодаря ви много за отгожорите които ми дадохте

Comment

Working...
            X